Panna Voetbal 4.62/5 (13)

Wat is panna voetbal? Panna is de belangrijkste en bekendste truc binnen het (straat)voetbal. Je geeft een panna wanneer je de tegenstander door de benen speelt, het je eigen actie is en vervolgens de bal weer in bezit hebt. Welkom in de wereld van pannavoetbal. Bij www.voetbaltrucjes.nl kun je leren hoe je een panna moet maken bij de ander, dit kan al via video’s en instructies, maar is het niet veel leuker een workshop te krijgen van een echte panna specialist of uitgedaagd te worden door de master of panna voetbal? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

Workshop Panna Voetbal
In deze workshop leert onze panna-specialist en instructeur de kneepjes van het vak aan. Voor je het weten vliegen de panna’s al om je oren. Zonder te kijken, met een AKKA, Around The World erbij of bijzondere flair aan bewegingen vliegt de bal door de benen van zijn tegenstander. Panna-voetballer inhuren? Dat kan bij voetbaltrucjesleren.nl.

De workshop Panna Voetbal is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar.

Duur: 60 min.
Kosten: Op aanvraag.

Interesse?
Een pannavoetballer boeken? Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar; info@voetbaltrucjesleren.nl of door te bellen naar 06-52212575.

* Panna Voetbal wordt u aangeboden i.s.m. Freestyler Josh.


Contactformulier


(Bekeken 1.118 keer, 1 bekeken vandaag)

Please rate this

Tags: , , , ,


Gerelateerd